Ciutat

Nous panells informatius permeten conèixer la flora i la fauna del parc Catalunya

Quina fauna hi ha al parc Catalunya de Sabadell? L’Ajuntament hi ha incorporat diversos panells informatius per donar a conèixer la biodiversitat d’aquest espai, en què es concentren tres hàbitats diferenciats: els espais arbrats, el llac i herbassars.

Aquests elements permeten conèixer el nom propi i el científic de les diferents espècies que hi ha tant a la zona boscosa com al llac. Alhora, diversos tipus tenen associada una fotografia que ajuda a identificar-los millor.

Un dels nous panells informatius del parc Catalunya / CEDIDA

Un dels nous panells informatius del parc Catalunya / CEDIDA

Tanmateix, un dels cartells explica les normes del llac, com que no està permès alimentar els peixos i els ànecs i que tampoc es pot alliberar cap espècie per part de la ciutadania, dues de les problemàtiques habituals d’aquest espai denunciades tant per l’Ajuntament com entitats ecologistes com l’Adenc.

Un dels nous panells informatius del parc Catalunya / CEDIDA

Un dels nous panells informatius del parc Catalunya / CEDIDA

Un dels nous panells informatius del parc Catalunya / CEDIDA

Un dels nous panells informatius del parc Catalunya / CEDIDA

El Parc Catalunya fa 30 anys: cinc moments clau

Comentaris
To Top