Ciutat

Introdueixen il·legalment una espècie exòtica invasora al llac del Parc Catalunya

El llac del Parc Catalunya, en una imatge d'arxiu / LL. FRANCO

Des de principis de mes, un o diversos ciutadans van introduir de manera il·legal diverses carpes de colors, una espècie exòtica invasora, al llac del Parc Catalunya. L’alliberament d’aquesta espècie és il·legal i posa en risc el funcionament dels diversos ecosistemes. Aquests peixos remenen els sediments amb el morro i això provoca la resuspensió d’una gran quantitat de sediment, fet que afecta negativament de retruc molts elements del medi aquàtic.

Aquesta és l’espècie introduïda al Parc Catalunya

El passat cap de setmana, una gran quantitat d’aquests exemplars van acabar morint, fruit del tractament amb clor que es porta duent a terme des de fa diversos anys per evitar un nou cas de legionel·la a la zona de l’Eix Macià. Els peixos no sobreviuen al Ph del llac.

Rep les notícies del Diari de Sabadell a través de WhatsApp

Publicitat
Comentaris
To Top