Ciutat

La cursa Sabadell corre pels nens torna després de dos anys de pandèmia

Presentació de la cursa Sabadell corre pels nens al Parc Taulí / CEDIDA

Els diners recaptats aniran en benefici dels pacients crònics complexos i els pal·liatius pediàtrics

Presentació de la cursa Sabadell corre pels nens al Parc Taulí / CEDIDA

La popular cursa solidària Sabadell corre pels nens es tornarà a celebrar aquest any després d’una obligada pausa de dos anys per la pandèmia de la Covid-19. L’impulsor de la cursa, Toni Valverde, conjuntament amb l’Ajuntament de Sabadell i el Parc Taulí, han presentat les novetats d’aquesta nova edició a l’hospital.

Sense edició el 2020 i el 2021, l’esdeveniment torna amb força i ganes de deixar enrere aquest parèntesi. L’edició d’enguany és la cinquena i es farà en benefici dels pacients crònics complexos i pal·liatius pediàtrics del Parc Taulí. El recorregut serà de 4,2 km amb sortida i arribada des del lateral de la Gran Via, davant de l’hospital.

Cartell de la cinquena edició de la cursa Sabadell corre pels nens / CEDIDA

Cartell de la cinquena edició de la cursa Sabadell corre pels nens / CEDIDA

Les inscripcions ja estan obertes a www.sabadellcorrepelsnens.cat i la cursa tant es pot corrent, a peu o en cadira de rodes. El cost (donació) dels infants és de 5 euros, mentre que els adults n’han de pagar 10. Qui vulgui, també es pot inscriure al Dorsal 0, fent una donació sense participar directament en l’esdeveniment. Diversos establiments també ofereixen la possibilitat de fer la inscripció de forma presencial:

  • InterSport Paddock
  • Sport Ronda
  • Can Llobateras
  • Llibreria Yoli
  • Rundi
  • UES
  • Colorins Escola Bressol
  • Colors&Kids School
  • Núvols i petits tresors

El dia de la convocatòria (10h) serà una gran festa infantil i familiar. La sortida i l’arribada de la cursa seran al Parc Taulí, on hi haurà moltes activitats pels diferents espais de la corporació sanitària.

El Taulí és un dels tres hospitals catalans que, des de l’any 2020, estan reconeguts i conformen la Xarxa d’Atenció Pal·liativa Pediàtrica Integral de Catalunya, en procés de desplegament per part del Servei Català de la Salut (CatSalut).

Comentaris
To Top