Oci i cultura

Exhaurides les invitacions als concerts de Dàmaris Gelabert a Sabadell

Dàmaris Gelabert, a la font de Can Rull / LLUÍS FRANCO

N’hi havia 2.000 disponibles que s’han esgotat en menys de 24 hores

Dàmaris Gelabert, a la font de Can Rull / LLUÍS FRANCO

Les invitacions als dos concerts de Dàmaris Gelabert que organitza l’Ajuntament de Sabadell s’han exhaurit en menys de 24 hores. El consistori en va alliberar 2.000 aquest dimarts a les 13 hores, ja que s’ha pogut ampliar l’aforament dels espais al 100% de capacitat per la millora de la situació de la pandèmia.

Gelabert va causar furor en la Festa Major de l’any passat, exhaurint ràpidament les entrades pels dos concerts que va oferir a la font de Can Rull. Aleshores, però, l’aforament estava limitat a 300 persones per sessió i moltes persones es van quedar sense entrada.

Per compensar aquesta situació, l’Ajuntament va organitzar dos concerts més el 4 de gener a l’Espai Polivalent del Parc del Nord, però es van haver d’ajornar per l’augment de contagis de la sisena onada de la pandèmia.

Finalment, tot sembla indicar que ara sí que es podrà celebrar aquest esdeveniment doble, amb les entrades novament exhaurides. Si no hi ha cap contratemps, Dàmaris Gelabert actuarà diumenge 12 de juny, a les 11 h i a les 18 h, a l’amfiteatre del parc de Catalunya. Presentarà l’espectacle ‘Mou el cos’.

L’espectacle de Dàmaris Gelabert, un bàlsam per al públic familiar

Comentaris
To Top