Ciutat

Sabadell recorda les víctimes de la Covid-19 amb un monòlit

Memorial Covid 19

L’acte va posar en valor la feina de tots aquells que han treballat per poder tornar a la normalitat

ACTE DE MEMÒRIA A LES VÍCTIMES DE LA COVID 19 AL PARC TAULÍ / DAVID RIGOLA

L’Ajuntament de Sabadell ha recordat el matí de diumenge les víctimes de la Covid-19, en un acte celebrat al Parc Taulí. L’esdeveniment, que ha començat a les 12 h, ha comptat amb les intervencions de representants dels grups d’edat que conformen la societat de Sabadell. Així doncs, de petits a grans s’ha recordat les vivències durant la pandèmia, com les classes virtuals, el teletreball i la recuperació a poc a poc de la normalitat amb el desconfinament.

ofrenda floral víctimes

Ofrena floral a les víctimes de la Covid-19 / DAVID RIGOLA

Després de les primeres intervencions, ha estat el torn de l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, qui ha volgut destacar la capacitat de superació de la ciutat per sobrepasar la situació, recordar els gairebé 700 sabadellencs morts per la Covid-19 i homenatjar tot el personal sanitari, així com els serveis essencials i els cossos de seguretat. Farrés ha reivindicat “recuperar el soroll de la normalitat” i treballar per “cuidar-nos més i millor”.

L'alcaldessa acte covid 19

L’alcaldessa, Marta Farrés, al memorial de les víctimes de la Covid-19 / DAVID RIGOLA

Posteriorment, s’ha inaugurat un monòlit en memòria de leș víctimes i s’ha fet una ofrena floral on han participat els partits i altres entitats de la ciutat. L’acte també ha comptat amb la participació musical d’Oriol Pedrós i Anna Urpí, així com la Coral La Carena de la Unió Excursionista de Sabadell.

Comentaris
To Top