Publicitat
Vallès

Accident: tres ferits i 15 kilòmetres de cues a l’AP-7 a Sant Cugat del Vallès

accident ap-7

El sinistre entre dos turismes i dos camions ha obligat a tallar tota la via

Tres persones han resultat ferides menys greus i s’han acumulat fins a 15 quilòmetres de retencions per un accident a l’AP-7 a Sant Cugat del Vallès, segons han informat el Servei Català de Trànsit i el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

L’accident s’ha produït entre dos turismes i dos camions, cap a les 10 h en direcció sud. En un primer moment s’ha mantingut obert un carril però finalment s’ha tallat tota la via. Les retencions han anat augmentant fins als 15 quilòmetres entre Sant Cugat i Mollet del Vallès. Cap a les 13.30 hores tots els carrils estaven oberts però les aturades es mantenien entre Montmeló i Barberà en direcció Tarragona i també continuava afectada la C-17 a Parets.

Publicitat
Comentaris
To Top