Publicitat
Ciutat

El futur del riu Ripoll, a debat a la Fundació Bosch i Cardellach

ripoll sabadell
PANORÀMICA DE LA LLERA DEL RIPOLL / VICTÒRIA ROVIRA

Aquest dimarts (18.30 h), a la seu de la Fundació Bosch i Cardellach, se celebra la segona sessió de les jornades de debat i coneixement, coorganitzades per la Federació d’Associacions Veïnals de Sabadell (FAV) i la Fundació Bosch i Cardellach.

Sota el tema El futur del Ripoll, sis participants, en format de ponència i debat, entre els quals participarà l’alcaldessa, Marta Farrés, parlaran sobre el pulmó verd de la ciutat, ara que recentment s’ha conegut el projecte del SurfCity, i que ha generat divisions d’opinions entre algunes associacions de la ciutat.

A diferència del que va succeir a la primera trobada, també coorganitzada per la FAV i la FBiC, aquesta vegada la selecció dels ponents ha anat a càrrec de la Fundació Bosch i Cardellach. A més de l’alcaldessa, hi serà Antoni Serra, coordinador de l’àrea de Cohesió Territorial de l’Ajuntament de Sabadell; Xavier Mayor, doctor en Biologia i expert en Ecologia Aplicada i Sostenibilitat, de la Fundació Bosch i Cardellach; Mercè Argemí, historiadora, tècnica en patrimoni cultural i membre de l’Associació Amics del Ripoll; Arnau Bonada, president de la Xarxa Onion, i Gerard Codina, biòleg ambiental de l’Adenc. La jornada estarà moderada per la directora de la Fundació Bosch i Cardellach, Isabel Vega.

El Surfcity guanya adeptes entre les entitats de la ciutat

Publicitat
Comentaris
To Top