Publicitat
Ciutat

Dues dones ferides per l’accident d’un autobús de la TUS a Sabadell

Un conductor no va respectar un senyal de cedir el pas i va provocar el xoc

Un autobús de la línia L15 en una imatge d'arxiu / ÓSCAR ESPINOSA

Un jove conductor, de 19 anys, va xocar dimecres a la tarda contra un autobús de la TUS, a les 16.45h al carrer de Bernat Metge, amb el passatge de Rovira i Virgili. Dues dones que eren a l’interior de l’autobús, de 59 i 37 any, van resultar ferides lleus.

El noi no va respectar un senyal de cedir el pas i va col·lidir amb l’autobús. A causa del xoc, es va desplaçar fins al lloc una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques, a més d’una patrulla de la Policia Municipal de Sabadell. El conductor va donar negatiu en la prova d’alcoholèmia.

No va ser necessari traslladar ningú a cap centre hospitalari.

Publicitat
Comentaris
To Top