Ciutat

CIPO engega el seu outlet amb rècord de peces de roba

Outlet de Cipo
L'Outlet de CIPO, en imatge d'arxiu / CEDIDA

L’Outlet de CIPO, que torna aquest cap de setmana al Mercat de Sant Joan, oferirà 4.635 peces de roba cedides per setze empreses col·laboradores. En la 13a edició de la jornada s’ha batut un nou rècord en recollida de roba. La xifra representa un miler de peces de roba més que a l’edició celebrada a l’octubre de l’any passat.

La venda solidària començarà aquest divendres, 29 d’abril, i s’allargarà fins al diumenge, 1 de maig. L’horari d’obertura serà de 9 h a 21 h, el divendres i el dissabte, i de 10 h a 20 h, el diumenge. Joan Madaula, president de CIPO, ha destacat la predisposició de les empreses col·laboradores: “Els fabricants han pogut incrementar el nombre de peces cedides, mostrant el seu compromís cap a l’entitat”. Hi participen un total de setze fabricants, proveïdors i establiments locals.

Adequar les naus de Castellar

En aquesta tretzena edició, com es va fer en l’anterior, es destinaran els diners a l’adequació de les naus de Castellar del Vallès, on CIPO té previst ampliar el seu Servei de gestió de residus. Entre les inversions realitzades en aquestes instal·lacions hi ha la substitució de la coberta d’amiant, la construcció de banys i vestidors, la pintura de la nau i l’habilitació d’un espai de descans.

Una part d’aquestes millores va finançar-se amb la recaptació del darrer Outlet (12.000 euros), però encara queden pendent inversions per poder iniciar l’activitat productiva, com ara la instal·lació d’una xarxa antiincendis o la creació d’una sala de formació.

Un cop enllestits tots aquests treballs, CIPO disposarà d’un nou espai per ampliar el Servei de gestió de residus que ofereix el seu Centre Especial de Treball i, d’aquesta manera, crear nous llocs de treball per al col·lectiu que atén l’entitat.

Comentaris
To Top