ESPORTS

El juvenil del Sabadell vol consolidar el cinquè lloc davant del Mallorca

El conjunt dirigit per Marc Nomen defensa el cinquè lloc i té una gran possibilitat davant d’un inestable Mallorca

L'alineació inicial del Sabadell en la prèvia d'un partit | LL Franco

El Centre d’Esports Sabadell visita aquest dissabte (16h) al RCD Mallorca per la jornada 31 d’aquest grup 3 de Divisió d’Honor juvenil. Després de la gran victòria del passat cap de setmana davant del Montecarlo, el conjunt arlequinat va poder pujar al cinquè lloc i ara vol defensar-lo.

Així ho explica Marc Nomen, qui assegura que “consolidar-se a la cinquena posició seria una cosa molt positiva tenint en compte el nivell i la dificultat de la categoria”. A més, el jove tècnic del Sabadell ha donat les claus de l’última victòria, marcant que “estar encertats en totes dues àrees va ser el que ens va permetre obtenir els tres punts i és una cosa que veníem admetent que havia de ser així”. No obstant això, és conscient de la dificultat del xoc d’aquesta nova jornada i confessa que “ens esperem un duel molt difícil, amb un Mallorca molt intens que pot oferir grans individualitats i també bons rendiments col·lectius”. Encara així, la motivació continua intacta en un Centre d’Esports, en el qual “els nois es mostren molt compromesos i la motivació és molt gran”.

El Sabadell actualment és cinquè amb 47 punts, amb el Saragossa a deu punts per damunt, però amb el Girona i el Mallorca a dues unitats per sota, és a dir, amb 45. Sens dubte, el d’aquesta setmana serà un dels partits més decisius per a l’equip, que podria aprofitar per acostar-se encara més i intentar igualar l’aconseguit la temporada passada: acabar en cinquè lloc.

Comentaris
To Top