Publicitat
Ciutat

Una dona ofereix un pis a Eivissa al seu ‘ex’ de Sabadell: a canvi de matar el seu actual xicot

Mossos d'esquadra

El sabadellenc va denunciar l’intent de suborn als Mossos d’Esquadra

MOSSOS D'ESQUADRA en una imatge d'arxiu / D.S.

La Policia Nacional ha detingut una dona acusada d’intentar subornar la seva exparella a canvi que assassinés el seu actual company sentimental.

Els fets van passar fa unes setmanes, quan l’home va denunciar els fets als Mossos d’Esquadra. La detinguda i el seu excompany es van separar fa un temps, i tot i viure ell a Sabadell (Vallès Occidental) i ella a Ciudad Real, de tant en tant se seguien veient.

En la darrera trobada, ella li va explicar que tenien problemes amb la seva actual parella i li va prometre que si ell l’assassinava, a canvi li donaria un pis de la seva propietat a Eivissa. L’home, però, va decidir denunciar els fets a la comissaria de Sabadell dels Mossos d’Esquadra, que van traslladar la situació a la policia espanyola.

Per la seva banda, agents del cos espanyol van localitzar, identificar i detenir la dona. Després de passar a disposicio judicial, va quedar en llibertat amb càrrecs.

Publicitat
Comentaris
To Top