Publicitat
Diners

Dues ‘start-ups’ sabadellenques entren en el programa d’acceleració Lanzadera

Nester Lanzadera

Nester i Wohee ja han començat el programa, que els permetrà impulsar de forma més ràpida els seus negocis

Alex Purull i Kàstor del Olmo són els cofundadors de Nester, una de les ‘start-ups’ seleccionades per l’acceleradora / LLUÍS FRANCO

Dues empreses emergents de Sabadell han estat seleccionades per l’acceleradora de start-ups Lanzadera, promoguda pel president de Mercadona, Juan Roig. Són Nester, que va ser creada per Alex Purull i Kàstor del Olmo, i Wohee, fundada per Marina Teixidor, Javier Pitillas i Omar Moreno.

Totes dues empreses ja han començat el programa, que els permetrà impulsar de forma més ràpida els seus negocis. Nester, que es dedica a automatitzar els processos per aconseguir un habitatge, estarà en contacte amb les principals empreses del sector en què opera. “Lanzadera ens ajudarà a tenir més contactes i a tenir una millor visió de negoci”, explica Alex Purull. La start-up, nascuda a finals de 2020, també forma part de l’acceleradora d’Amazon Web Services.

La sabadellenca Nester entra a l’acceleradora d’una filial d’Amazon

D’altra banda, Wohee, que ofereix un programa de fidelització basat en criptomonedes, pretén que Lanzadera els ajudi a fer progressar els seus serveis i a tancar una ronda de finançament de 500.000 euros abans de final d’any. “Això ens permetrà créixer més de pressa”, apunta Marina Teixidor.

Wohee

Omar Moreno i Marina Teixidor, dos dels socis de Wohee / CEDIDA

Publicitat
Comentaris
To Top