Ciutat

Dos detinguts per cultivar marihuana en una nau industrial de Sabadell

marihuana sabadell

La policia va intervenir droga per un valor de mercat per sobre dels 200.000 euros

Plantació intervinguda en una nau industrial de Sabadell / CEDIDA

La Policia Nacional ha detingut dues persones en el desmantellament d’un cultiu de marihuana en una nau industrial de Sabadell. L’espai es va intervenir en el marc de l’operació Frascos, que ja havia permès intervenir i desmantellar diverses plantacions a la mateixa ciutat.

A partir de les sospites de la companyia elèctrica, es va localitzar la plantació amb capacitat per a produir unes 2.000 plantes per collita. En aquesta ocasió es van trobar uns 1.706 exemplars, amb un pes de 45 quilos i un valor de mercat per sobre dels 200.000 euros. Als detinguts se’ls acusa d’un delicte contra la salut pública i de defraudació de fluid elèctric a partir d’una instal·lació molt precària.

Comentaris
To Top