Publicitat
Ciutat

Aprovada la reforma de la plaça del Treball de Gràcia

La reforma de la plaça del Treball, a Gràcia, és més a prop després que el projecte ja s’hagi aprovat inicialment. La Junta de Govern Local de l’Ajuntament hi ha donat el vistiplau, i preveu destinar-hi 533.981 euros.

Imatge virtual de la nova plaça del Treball / CEDIDA

Amb aquest pas, s’avança perquè aquest mateix any es pugui dur a terme la primera de les dues parts en què està prevista la reforma. El pressupost del 2022 contempla destinar-hi prop de 400.000 euros, mentre que la resta es preveu que s’executin en el pròxim mandat, que començarà a partir de l’estiu de l’any que ve. Es tracta d’un dels projectes promoguts per Junts per Sabadell a partir de l’acord amb l’executiu de Marta Farrés.

En la primera fase, el projecte de reforma de la plaça del Treball està pensat per introduir-hi noves àrees de joc per a totes les edats, mantenint la pista de petanca. També es farà un tractament de millora de les condicions del sòl i es restaurarà i ampliarà el mobiliari urbà. Segons l’Ajuntament, les obres podrien començar cap al mes d’octubre i acabar a principis de l’any vinent, després de quatre mesos d’obres.

Imatge virtual de la nova plaça del Treball / CEDIDA

La segona part de les obres, que es deixa per més endavant, consistirà en la creació d’un nou escenari i la reforma de les grades. L’espai escènic incorporarà una pèrgola, segons el projecte aprovat.

Què voldríeu canviar de la plaça del Treball?

Publicitat
Comentaris
To Top