Publicitat
Ciutat

Detingut per intentar robar al Llac Center de Sabadell

llac center sabadell

La Policia Municipal de Sabadell va enxampar l’home intentant endur-se cablejat i material d’obra

El Llac Center, amb el centre comercial a baix i les dues torres a sobre / LLUÍS FRANCO

La Policia Municipal de Sabadell va enxampar un home de 45 anys intentant robar a l’interior de l’edifici del Llac Center de Sabadell, on s’estan iniciant obres per reconvertir el que dues dècades va ser un centre comercial i que ara es vol transformar en una residència per estudiants.

Dues unitats de la policia van enxampar el presumpte lladre intentant robar a l’interior de l’edifici, situat a l’avinguda de Francesc Macià. Va ser dimecres a les 6.07 h del matí. Segons informa el cos, tenia intencions d’endur-se cablejat i material d’obra per, possiblement, revendre-ho a posteriori.

Els agents van interposar diligències judicials contra el presumpte lladre, per un delicte de robatori amb força.

El Llac Center es transforma

Publicitat
Comentaris
To Top