ZÀPING

S’estrena l’anunci rodat a Sabadell de la marca de cotxes de luxe Bentley

La marca de cotxes de luxe Bentley Motors ha estrenat l’anunci d’abast mundial en què la Pista Coberta d’Atletisme de Sabadell és la seva trama principal. L’espot, que es va rodar a finals del mes de novembre de 2021, presenta el nou vehicle de la fàbrica d’automòbils britànica, el nou Bentayga Extended Wheel Base, un model de cotxe familiar valorat en més de 200.000 euros.

El rodatge va anar a càrrec de la productora audiovisual francesa Eddy TV, amb la col·laboració de la catalana I am Limon TV, mentre que l’agència que s’ha encarregat d’idear l’espot ha estat la britànica Keko. Així mateix, el director ha estat el jove productor de cine holandès Ben Brand, juntament amb el francès Quentin Bailleux, i el director de fotografia, l’espanyol Pablo Clemente.

Sabadell acull el rodatge d’un anunci d’una marca britànica de cotxes

La Pista Coberta, un aeroport

La trama de l’anunci és senzilla: explica la història entre uns pares i una filla que es desplacen a un aeroport. La Pista Coberta d’Atletisme ha estat el lloc escollit per recrear-lo i, de fet, apareix a partir del minut 1:27 de l’espot. “Vam pensar que amb quatre retocs podia semblar un aeroport. Tanmateix, no hem gravat dins de la pista, sinó a la seva entrada del carrer. A dins hi hem col·locat l’oficina de producció i el servei de càtering”, explicaven des de I am Limon TV el passat mes de novembre.

De fet, l’equipament esportiu de Sant Oleguer es va convertir en un plató de cinema durant dos dies. Prop de 80 persones van participar en l’entramat de l’anunci, que en un inici no es va revelar el nom de la marca que va el va rodar per qüestions purament contractuals. A més, un dels tres actors protagonistes és sabadellenc. Els altres dos són de Teià i Barcelona. Així i tot, encara no s’han revelat el nom de cap dels tres intèrprets. En el rodatge també van participar uns 30 figurants.

Més zones de Catalunya

L’espot també es va rodar a altres zones de Catalunya, però Sabadell va ser el lloc principal. De fet, la trama més important de l’anunci té lloc a la ciutat vallesana. “Hem escollit Sabadell perquè ens han donat moltes facilitats per fer el rodatge. No hem hagut d’emplenar gaire burocràcia i això accelera els processos”, afirmaven des de la productora un dels dies de rodatge.

Comentaris
To Top