ESPORTS

El Tibidabo vol assegurar-se la permanència aquest diumenge

L’equip necessita un triomf aquest cap de setmana per a sumar tres punts i confirmar la seva permanència en Segona Catalana

La definició d'una jugada del Tibidabo davant del Pirinaica | LL Franco

L’actual irregularitat del conjunt sabadellenc l’ha obligat a arribar a aquesta recta final de temporada amb una mica de risc pel que fa a la permanència en Segona Catalana. Ara mateix, l’equip es posiciona onzè amb 31 punts. Per sota, tan sols es troben quatre equips: la UE Avia (28 pts.), la UD Can Trias (23 pts.), el CE Sallent (22 pts.) i la UD Calaf (18 pts.). Justament en aquesta jornada 28, el Tibidabo rep a un necessitat Sallent, que encara somia amb una complicada salvació.
Nou punts en joc, tan sols sis per davant per a l’equip de Sabadell, qui en la jornada 29 tindrà descans i en l’últim partit de la temporada del pròxim 28 de maig, visitarà al Natació Terrassa.
Per aquest motiu, aquest diumenge el Tibidabo haurà de sortir per la victòria que signifiqui la permanència en Segona per a l’any que ve. Serà des de les 12 hores en el Municipal de Torre Romeu.

D’altra banda, el filial del Centre d’Esports Sabadell visita aquest dissabte (17.15h) al Natació Terrassa, en un derbi vallesà en el qual els arlequinats no es jugaran res ja que fa diverses jornades són campions, mentre que els terrassencs necessiten una victòria per a confirmar la seva salvació en la categoria.
A més, el diumenge (12h) el Can Rull visitarà al Ripollet. Si bé els de “Numosky” ho tenen fet, haurien de sortir a donar una bona imatge i així acabar la temporada de la millor forma.

Comentaris
To Top