ESPORTS

L’OAR Gràcia Sabadell es pren un respir abans de les fases (38-43)

Dani Peiró en una acció ofensiva del conjunt gracienc / Èric Altimis (CEDIDA)

Una temporada més, i ja en van 14 de consecutives, el Sant Esteve Sesrovires es va endur els punts del pavelló del carrer Boccaccio. En aquesta ocasió no va importar perquè el Gràcia ja havia fet la feina a Sant Cugat la jornada anterior, però la derrota va impedir posar la cirereta al pastís de celebració per la segona plaça i la classificació per a la fase d’ascens a Plata.

Amb total vocació ofensiva, els dos equips van deixar en constant evidència les defenses contràries. Els 8 gols del 4-4 en menys de 5 minuts van ser el primer tast del festival anotador en què es va convertir l’enfrontament. Les alternatives en el marcador van sovintejar tot i que els visitants van tenir més estona el marcador a favor. El Gràcia, amb els deures fets i sense cap tipus de pressió, va jugar amb moltes ganes però sense la mentalitat ni els encerts necessaris en els moments decisius. En defensa va haver-hi excés de desajustos i en atac falta de serenor en accions precipitades sense cap rendiment.

Si al final de la primera part el Sant Esteve va capgirar, amb el parcial 0-3, l’avantatge que el Gràcia havia aconseguit (20-21 al descans), a la segona va sentenciar un partit encara viu quan faltaven dos minuts i mig (38-39). Aleshores les 4 oportunitats gracienques, 7 metres inclòs, no van donar fruit mentre que les dels visitants van acabar amb la pilota dins la porteria per establir el 38-43 definitiu.

Dimarts, el sorteig

Instants abans de la finalització, Cesc Borrell va demanar temps mort i tot l’equip verd-i-blanc va agrair, amb aplaudiments dirigits a la graderia, el suport rebut durant una temporada per emmarcar malgrat aquest entrebanc intranscendent. Ara toca esperar el resultat del sorteig que es farà dimarts a migdia per saber la seu de la fase d’ascens i els tres rivals en el grup.

OAR-St. Esteve

Els jugadors van agrair a l’afició el seu suport en un temps mort / Èric Altimis (CEDIDA)

Les dues places que faltaven per completar els 12 equips finalistes se les han adjudicat el Benidorm i el Caserio Ciudad Real. La resta de participants són: Disiclín Lalín, OAR Corunya, Unión Financiera Oviedo, CB Santoña, Arrate Eibar, Helvetia Anaitasuna, La Roca, Fundació Agustinos Alacant, Balonmano Isaka Madrid i OAR Gràcia Sabadell.

D’altra banda, el Creu Alta Sabadell s’ha acomiadat de la Primera Nacional amb una nova derrota (34-36 davant la Salle Montcada) i acaba sense puntuar en una temporada per oblidar. Això sí, en aquesta última jornada, els jugadors de Ramon Salmurri van treure l’orgull i van estar a prop d’evitar aquest registre negatiu. Fins i tot van gaudir d’avantatges a la primera part (17-17, descans), però a la segona es va imposar el conjunt de Montcada per només dos gols de diferència. Han estat dues temporades a categoria nacional i ara toca refer-se del cop i tornar-ho a intentar.

Publicitat
Comentaris
To Top