Publicitat
Diners

El Vapor Llonch estrena una aplicació mòbil per inscriure’s a ofertes de treball

Montse González / Vapor Llonch

El Vapor Llonch ha gestionat 1.000 ofertes de treball durant el 2021. Es tracta d’una xifra un 88,32% més alta que la de l’any 2020

La tinenta d’alcaldessa de Desenvolupament Econòmic, Montse González, ha presentat aquest dilluns les particularitats de l’aplicació / D.S.

El Vapor Llonch estrena una aplicació per telèfons mòbils que permetrà als usuaris inscriure’s a ofertes de treball i cursos de formació, així com demanar cita per assistir a sessions d’orientació laboral i accedir a informació destacada i personalitzada.

A la vegada, el Vapor Llonch també estrena un canal corporatiu de WhatsApp a través del qual les persones interessades puguin plantejar les seves consultes. Dit això, la tinenta d’alcaldessa Montse González ha explicat aquest dillus que la creació d’aquesta aplicació és un pas per “adaptar els canals de comunicació disponibles a les noves necessitats de la ciutadania”.

Així mateix, cal posar en context que la xifra de persones ateses que sol·liciten els serveis del Vapor Llonch es va situar en 9.119 durant el 2021, és a dir, un 24% més respecte a l’any anterior. De fet, des de l’Ajuntament asseguren que hi ha hagut un increment de les xifres de diferents indicadors. És el cas de les 1.834 places de formació oferides el 2021, que és la xifra més alta des de l’any 2016.

Publicitat
Comentaris
To Top