Publicitat
ESPORTS

L’OAR Gràcia Sabadell jugarà a Eibar les fases d’ascens a Plata

OAR Gràcia
L'eufòria del conjunt gracienc per la seva classificació / Ll. Franco

Eibar serà la seu on jugarà l’OAR Gràcia la fase d’ascens a la Divisió de Plata. S’haurà d’enfrontar a l’amfitrió Arrate Eibar Eskobaloia, Balonmano Ikasa de Madrid i el C.B. Santoña càntabre entre el 27 i 29 de maig. Així ho ha dictaminat el sorteig dels tres grups efectuat a la Federació Espanyola d’handbol. Cadascun està format per dos equips primers classificats i dos segons classificats en les respectives lligues de la primera fase, no podent coincidir ara dos conjunts que ja s’han enfrontat en la competició anterior. Així, per exemple, La Roca i OAR Gràcia havien d’estar en grups diferents.

L’OAR afrontarà el desplaçament més proper a Eibar, una ciutat que porta bons records a l’esport sabadellenc per l’ascens del Centre d’Esports el 2011 a la Segona Divisió A. També pot afavorir la presència de seguidors graciencs. L’equip de Cesc Borrell jugarà molt a prop de l’estadi d’Ipurúa, a l’històric pavelló de l’Arrate Eibar en la primera jornada del dia 27. El conjunt basc ha quedat campió del grup C amb 56 punts, amb un balanç de 27 victòries, 2 empats i una única derrota.

El següent rival serà el C.B. Santoña, segon del grup B amb 52 punts (25 victòries, 2 empates, 1 derrota), i tancarà la participació contra el campió del grup F, el Balonmano Ikasa madrileny en la tercera jornada del 29 de maig. Els madrilenys van sumar 25 triomfs, 2 empats i 3 derrotes a la lliga regular. Tres equips aparentment molt potents, però l’OAR ja ha demostrat el seu caràcter per sobreposar-se a situacions difícils. Només el primer classificat de cada grup assolirà l’ascens a Plata. A partir d’ara, el tècnic Cesc Borrell tindrà feina a revisar vídeos dels rivals i preparar a fons aquesta il·lusionant fase d’ascens.

La composició dels grups

Grup A:  Lalín, La Roca, Caserío Ciudad Real i Benidorm (Seu, Lalín)

Grup B:  Unión Financiera Oviedo, Agustinos, OAR Coruña i Anaitasuna (Seu, Oviedo)

Grup C:  Arrate Eibar, Ikasa, Santoña i OAR Gràcia (Seu, Eibar)

Publicitat
Comentaris
To Top