Diners

Katia Botta, nova presidenta del Gremi de la Fusta de Sabadell

El Gremi de la Fusta ha finalitzat el seu procés electoral i ha renovat la Junta Directiva pels propers quatre anys. La nova presidenta és Katia Botta, que ha estat els darrers quatre anys responsable de Màrqueting i relacions institucionals del Gremi. Nascuda a Treviso, va estudiar Conservació dels bens culturals i ha treballat a Italia, Eslovenia, Barcelona i actualment és la Directora de Serveis Corporatius de Serret Mobles, empresa ubicada al Polígon Can Roqueta de a Sabadell.

Actualment forma part de la Junta Directiva, com a vocal, de l’Associació d’Empreses i Propietaris de Can Roqueta, i és membre del Patronat i de la Comissió delegada de CENFIM Cluster i innovation hub de l’equipament de la llar i el contract. En el seu discurs de presa de possessió va posar en valor “l’excel·lent feina feta per l’anterior Junta Directiva i la tasca desenvolupada pel president Albert Serret”.

El Gremi de la Fusta és l’associació patronal de les empreses del sector. El seu àmbit d’actuació és el Vallès Occidental i es va crear l’any 1977, per a salvaguardar els interessos dels empresaris del sector, voluntàriament associats.

Comentaris
To Top