Publicitat
Ciutat

FOTOS: Mishima extasia la jornada inaugural del festival Embassa’t de Sabadell

El sol queia lentament i ens quedava una postal encisadora per inaugurar la 14a edició del festival Embassa’t. Mentre Maria Jaume cantava dolçament en mallorquí a l’escenari i l’amfiteatre del Parc de Catalunya s’omplia,  la Mola i Montserrat retallaven el cel.

Es va tornar a ballar a l’Embassa’t, després de dos anys d’empipadores restriccions pandèmiques. El primer festival català sense mesures semblants als controls d’aeroport va arrencar sense cues, però amb un formigueig d’amants de la música movent-se entre foodtrucks, paradetes i les barres de les barraques, per fer les primeres cerveses.

Embassa't Sabadell

/ VICTÒRIA ROVIRA

Embassa't Sabadell

/ VICTÒRIA ROVIRA

Embassa't Sabadell

/ VICTÒRIA ROVIRA

EMbassa't Sabadell

/ VICTÒRIA ROVIRA

EMbassa't Sabadell

/ VICTÒRIA ROVIRA

EMbassa't Sabadell

/ VICTÒRIA ROVIRA

Mishima va posar el peu a l’accelerador del festival, per arrodonir l’actuació inaugural de Maria Jaume, que va presentar Voltes i voltes, i de Tarta Relena, que amb els seus cants de sirena a cappella i beats electrònics acostava el públic a davant de l’escenari.

Embassa't Sabadell

/ VICTÒRIA ROVIRA

Embassa't Sabadell

/ VICTÒRIA ROVIRA

Embassa't Sabadell

/ VICTÒRIA ROVIRA

Embassa't Sabadell

/ VICTÒRIA ROVIRA

El carisma de David Carabén va aconseguir extasiar l’Embassa’t. “Tants canvis de lloc ens maregen! Aquí abans no hi havia una piscina? O era una Bassa? Ara ens trobem un amfiteatre!”, disparava, divertit, el cantant de Mishima, tot fent evident que ja es coneix bé el festival. Ja hi havia tocat el 2012 i 2018.

Embassa't Sabadell

/ VICTÒRIA ROVIRA

Mishima va oferir una hora i quart de directe amb una vintena de temes, alguns del seu novè disc, L’aigua clara, i altres tan icònics com Cert, Clar i Breu, amb què va disparar tres “t’estimo” a l’aire que van encendre el públic.

Embassa't Sabadell

/ VICTÒRIA ROVIRA

Embassa't Sabadell

/ VICTÒRIA ROVIRA

L’Embassa’t preveu superar els 4.000 visitants al llarg dels quatre dies de concerts. Divendres pugen a l’escenari principal Santa Salut (20h), Rodrigo Cuevas (21.35h), Ladilla Rusa (00.05h) i Acid Arab (01.10h).

Dissabte, a l’escenari principal hi tindrem Kora (19.30h), Alizzz (21.25 h), Baiuca (23.55h) i Sonido Tupinamba (01.05h). L’endemà, diumenge, se celebra el Petit Embassa’t, en què ja s’han esgotat les entrades per veure El Pot Petit (18h).

Publicitat
Comentaris
To Top