EDITORIAL

Conviure amb seguretat

Després d’anys sense renovacions en la plantilla, ampliar el personal de la Policia Municipal de Sabadell era absolutament necessari. El Govern municipal ha previst una nova ampliació de 9 agents. L’objectiu és reforçar el cos en el marc de la previsió d’incorporar 125 agents nous fins a l’any 2025, ampliant així la plantilla i cobrint les places dels policies jubilats.

L’abast de les retallades i de les limitacions pressupostàries que s’han posat als ajuntaments en l’última dècada ha tingut conseqüències sobre els serveis municipals essencials. Des d’aquí celebrem que s’estigui corregint aquesta tendència i que s’hagi fet amb consens i determinació de tots els grups polítics. El Govern socialista ha marcat la seguretat com una de les seves prioritats estratègiques, amb una reestructuració i ampliació de la Policia Municipal. Abans, però, l’executiu quadripartit va fer feina aprovant el Pla Director del cos, un full de ruta que ha estat clau en tot aquest procés.

Tenir una policia dotada amb recursos és una eina fonamental per avançar en la seguretat dels veïns i garantir una convivència i un ordre a la nostra ciutat.

Comentaris
To Top