Publicitat
Ciutat

Les obres d’asfaltatge del carrer de Sant Joan encaren la recta final

Les obres per reparar la calçada dels carrers del Doctor Puig i Sant Joan, al Centre, han superat aquest dilluns, 23 de maig, l’etapa més significativa. Ha sigut el dia d’asfaltar tot el carrer, la qual cosa ha cridat l’atenció dels que hi han passat en algun moment.

Un operari, treballant en l’asfaltatge dels carrers de Dr. Puig i Sant Joan / D.S.

Aquest pas s’ha fet després que fa gairebé un mes comencessin els treballs, amb la retirada de l’anterior paviment -molt deteriorat- i la reparació dels laterals de la calçada. La previsió de l’Ajuntament de Sabadell és que les obres acabin dilluns 30 de maig.

Un cop s’hagi completat el procés d’asfaltat es pintarà la senyalització viària i, en qüestió de dies, es reobrirà el pas al trànsit. La reparació del carrer forma part del projecte municipal de millora dels ferms i voreres de tots els districtes de la ciutat.

Tallen el trànsit als carrers de Sant Joan i Doctor Puig per asfaltar-los

Publicitat
Comentaris
To Top