Publicitat
ESPORTS

Ja es coneixen els 10 finalistes de la Festa de l’Esport Sabadellenc

Laura Ester, Festa Esport 2019
Laura Ester, guanyadora de l'anterior edició, no podrà revalidar el títol / Ll. F.

La 68a edició de la Festa de l’Esport, que se celebrarà el pròxim 3 de juny (19.30 h), recuperarà el format habitual després de la suspensió l’any 2020 i la darrera, amb algunes restriccions, com l’habitual pica-pica posterior a la gala del teatre Principal o dur la mascareta durant la celebració de l’acte. “Teníem ganes que tornés a la normalitat una Festa de l’Esport que fa possible molta gent i que demostra que Sabadell és un referent en el talent de l’àmbit esportiu”, va destacar l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, durant la presentació la 68a edició, acompanyada de la regidora d’Esports, Laura Reyes.

A hores d’ara, els membres del jurat de la Festa ja han escollit els finalistes a esportista i entitat més destacats després de diverses reunions en les quals s’ha deliberat sobre els 47 historials presentats: 17 d’entitats i 30 d’esportistes.

La ‘reina’ vigent, fora dels finalistes

Qui no podrà revalidar el guardó com a millor esportista de Sabadell 2021 serà la jugadora de l’Astralpool Club Natació Sabadell, Laura Ester, qui enguany no està entre els 10 finalistes. Novament, l’entitat presidida per Claudi Martí tornarà a aportar el gran gruix dels candidats, amb la presència de Judith Forca (waterpolo), Maica Garcia (waterpolo), Nona Pérez (waterpolo), Óscar Salguero (natació adaptada) i Emma Garcia (natació artística). Completen l’elenc de finalistes Aleix Gómez (handbol), Anna Ruiz (patinatge artístic), Jesús Oviedo (tir olímpic), Iker Pajares (esquaix) i Josep Colomé (triatló).

D’altra banda, les entitats que optaran a ser la més destacada del passat 2021 seran: Joventut Atlètica Sabadell; Club Esgrima Sabadell Jaume Viladoms; Centre d’Esports Sabadell FC; CFU Can Rull Rómulo Tronchoni; OAR Gràcia Sabadell; Club Esportiu La Creu; Club Triatló Sabadell; Club Tennis Sabadell; Cercle Sabadellès 1856 i Motor Club Sabadell.

Reconeixements

La Nit de l’Esport també servirà per commemorar els aniversaris de quatre entitats de la ciutat que l’any passat van fer anys: cinquanta anys del Panathlon Club Sabadell; cinquanta anys del Club de Patinatge Artístic de Sabadell; cent anys de la Joventut Atlètica de Sabadell; cent vint-i-cinc anys de la Societat Coral Colon.

Publicitat
Comentaris
To Top