Publicitat
Oci i cultura

El Festival Límbic cita el talent emergent dels sabadellencs 31FAM i Ven’nus

31 fam

La cita, que tindrà lloc el 26, 27 i 28 de maig a Terrassa, apostarà per presentar joves artistes

31 fam en concert / CEDIDA

El Festival Límbic, que tindrà lloc el 26, 27 i 28 de maig a Terrassa, apostarà de forma arriscada i innovadora per presentar joves artistes emergents amb llenguatges i estils que obren nous horitzons i que atrapen públic juvenil.  En el cartell del festival, organitzat per Òmnium Cultural i sota la direcció artística de La Sullivan, hi ha noms que sonen, i molt, com ara Ariox i l’egarenc Galgo Lento,  Ferran Palau, Ginestà o els sabadellencs Ven’nus  i 31 FAM.

Aquests darrers no només sonen a Sabadell, sinó que ja són ben coneguts a tot arreu. El festival egarenc comptarà amb la presència d’aquest grup urbà de trap, que proposarà un brogit d’emocions i de cants a l’amor i a la vida. Actuaran dissabte, com a castell de focs del festival, al final de la nit (23 h), a l’escenari Vela.

Abans, tindrem una altra proposta sabadellenca. Serà Valèria N. Saurí, de nom artístic Ven’nus, que arriba per compartir el seu pop intimista acompanyada de quatre músics. Ven’nus vol captivar al públic amb una melancolia tenyida d’optimisme. Actuarà a les 20.45h a la plaça Vella.

El Límbic s’estrena a Terrassa: cultura accessible i en català

Publicitat
Comentaris
To Top