Ciutat

Oncolliga celebra el seu sopar anual

Unes 130 persones van assistir el passat divendres al 13è Sopar Solidari d’Oncolliga Sabadell. L’entitat, que dona suport a les persones amb càncer, va celebrar la trobada al Gran Hotel Verdi i el tiquet mitjà era de 40 euros, la qual cosa va permetre recaptar uns 5.000 euros per poder finançar les activitats que fa al llarg de l’any.

/ CEDIDA

La voluntària portaveu d’Oncolliga Sabadell, Judith Roca, valora molt positivament la trobada i assegura que “estem molt agraïdes perquè tothom va respondre i va venir, tant des dels partits polítics de l’Ajuntament com entitats de Sabadell que sempre col·laboren amb nosaltres”. L’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, va ser una de les assistents a la trobada.

Roca recorda que durant aquests dos anys llargs de pandèmia s’han continuat oferint tots els serveis, primerament de manera telefònica, i quan s’ha pogut, presencialment. I, com sempre, tots ells oferts de forma gratuïta.“Amb la pandèmia, l’atenció psicològica s’ha utilitzat molt més que abans pel malestar de la gent”, explica la voluntària.

El mag Toni Muñoz va fer una actuació durant el sopar i també es van sortejar productes de diferents comerços locals.

/ CEDIDA

/ CEDIDA

/ CEDIDA

Comentaris
To Top