Publicitat
ESPORTS

Més d’una seixantena de socis del CN Sabadell celebren 50 anys de fidelitat

Els socis distingits per fer cinquanta anys de fidelitat al Club, durant l’acte al centre Gran Via / cedida

Un total de 62 socis del Club Natació Sabadell van rebre la insígnia d’or per als cinquanta anys de fidelitat a l’entitat sabadellenca, en el marc de la 72a diada del Consell d’Honor, celebrada al centre Gran Via.

L’acte, encapçalat per la presidenta del Consell d’Honor Lídia Guarch, el president del Club Claudi Martí, membres de Junta Directiva i els expresidents del Consell d’Honor: Joan Canadell, Lluís Farràs, Isabel Ortiz i Josefina Pèlachs, també va servir per fer entrega de les insígnies d’argent (un total de 239 socis), així com els premis que atorga el Consell al millor esportista, millor tasca social i millor vella glòria de l’any anterior. Excepcionalment, enguany també va haver-hi un premi especial per al desaparegut Enric Hernández Deu.

Professionals d’infermeria

Els guardonats dels premis del consell van ser la jugadora de l’Astralpool CN Sabadell Laura Ester i el nedador paralímpic Óscar Salguero. El premi a millor vella glòria se’l va emportar el triatleta Josep Colomé Somoza –un dels deu finalistes de la Festa de l’Esport d’enguany, juntament amb Salguero–. El darrer guardó a millor tasca social va recaure als professionals d’infermeria, en especial, als socis que en formen part.

Publicitat
Comentaris
To Top