Publicitat
Diners

Fluidra rep un reconeixement per part d’Enginyers Industrials de Catalunya

Fluidra Enginyers Industrials

La companyia d’origen sabadellenc va guanyar 75 milions d’euros el primer trimestre de 2022, un 12% més que el mateix període de l’any passat

El director de projectes de Fluidra, José Pérez, va rebre el guardó dels Enginyers Industrials a la seu del Club Natació Sabadell / CEDIDA

L’empresa d’origen sabadellenc, ara instal·lada a Sant Cugat del Vallès, Fluidra, líder mundial del sector de la piscina i wellness, ha rebut el Guardó d’Honor que atorga la delegació del Vallès d’Enginyers Industrials de Catalunya. L’acte de reconeixement es va dur a terme el passat divendres a la seu del Club Natació Sabadell.

El jurat d’enguany ha premiat la multinacional per la seva “capacitat d’innovació, la recerca i el desenvolupament, que asseguren la qualitat i el valor afegit, que porten en el seu ADN”. Fluidra compta amb 7.000 treballadors, dels quals més de 220 són enginyers. A més, l’empresa està present en 45 països, amb 35 fàbriques en 12 països dels cinc continents. També té presència a la borsa espanyola des de la seva entrada a l’Íbex-35 el 2021.

Fluidra guanya 75 milions d’euros el primer trimestre, un 12% més que el 2021

El director de projectes de Fluidra, José Pérez, va recollir el premi i va destacar el següent: “El col·lectiu enginyer és una peça fonamental de Fluidra arreu del món. Estem molt contents, perquè és un premi que dóna valor a l’enginyeria aplicada a producte”.

Xavier Tintoré (Fluidra): “Seguim vinculats amb Sabadell. Si vam marxar a Sant Cugat és perquè buscàvem una seu més gran”

Publicitat
Comentaris
To Top