Diners

Fluidra rep un reconeixement per part d’Enginyers Industrials de Catalunya

Fluidra Enginyers Industrials

La companyia d’origen sabadellenc va guanyar 75 milions d’euros el primer trimestre de 2022, un 12% més que el mateix període de l’any passat

El director de projectes de Fluidra, José Pérez, va rebre el guardó dels Enginyers Industrials a la seu del Club Natació Sabadell / CEDIDA

L’empresa d’origen sabadellenc, ara instal·lada a Sant Cugat del Vallès, Fluidra, líder mundial del sector de la piscina i wellness, ha rebut el Guardó d’Honor que atorga la delegació del Vallès d’Enginyers Industrials de Catalunya. L’acte de reconeixement es va dur a terme el passat divendres a la seu del Club Natació Sabadell.

El jurat d’enguany ha premiat la multinacional per la seva “capacitat d’innovació, la recerca i el desenvolupament, que asseguren la qualitat i el valor afegit, que porten en el seu ADN”. Fluidra compta amb 7.000 treballadors, dels quals més de 220 són enginyers. A més, l’empresa està present en 45 països, amb 35 fàbriques en 12 països dels cinc continents. També té presència a la borsa espanyola des de la seva entrada a l’Íbex-35 el 2021.

Fluidra guanya 75 milions d’euros el primer trimestre, un 12% més que el 2021

El director de projectes de Fluidra, José Pérez, va recollir el premi i va destacar el següent: “El col·lectiu enginyer és una peça fonamental de Fluidra arreu del món. Estem molt contents, perquè és un premi que dóna valor a l’enginyeria aplicada a producte”.

Xavier Tintoré (Fluidra): “Seguim vinculats amb Sabadell. Si vam marxar a Sant Cugat és perquè buscàvem una seu més gran”

Comentaris
To Top