EDITORIAL

Que ja és Festa Major!

Per fi han arribat les festes majors dels barris. Les primeres, que se celebraran aquest cap de setmana, seran les de Nostra Llar, la Concòrdia i la festa Disbauxa de les Termes. Les festes majors a petita escala són una bona oportunitat per retrobar-se amb els veïns, riure, passar-ho bé, ballar, menjar… En definitiva, són un punt de trobada anual que celebrem que s’hagin pogut reprendre amb normalitat després de la pandèmia.

La redactora del Diari Marta Ordóñez va fer el pregó de Nostra Llar ahir a la nit. En el seu discurs, va destacar que les persones anònimes fan “d’engranatge” perquè el barri funcioni i que són precisament els veïns, com l’Agapito, els que fan de Nostra Llar “casa de tots”. Com la Marta, tot el Diari volem estar al costat dels veïns, i treballem de forma incansable per difondre les vostres històries i escoltar les vostres inquietuds.

El nostre màxim compromís no és només informar-vos amb qualitat, és acompanyar-vos en els millors i pitjors moments. Tenim la mà estesa als sabadellencs. I dit això, gaudiu tots de les festes dels barris!

Comentaris
To Top