ESPORTS

El Centre d’Esports Sabadell avança la campanya de socis al 20 de juny

Sabadell-Algesires
El club vol aprofitar l'embranzida de la passada temporada amb el camp ple contra l'Algesires / Lluís Franco

La campanya de socis 22/23 del Centre d’Esports Sabadell veurà la llum el pròxim dilluns dia 20. El club ha decidit avançar les dates habituals -els últims anys havia estat a principis de juliol- amb l’objectiu d’aprofitar les bones sensacions i embranzida positiva del final de lliga amb la connexió entre l’equip i la ciutat, traduïda representada amb els 10.000 espectadors que van assistir a l’últim partit contra l’Algesires a la Nova Creu Alta.

A través de les xarxes, convoca directament als arlequinats a anar a l’Estadi el dia 20 a partir de les 17.30 hores. De fet, l’acte tindrà dues parts: una de caràcter més institucional i informativa i una segona més distesa, sobre la mateixa gespa, amb la presència del president, Esteve Calzada, i la participació dels aficionats. També es preveuen algunes sorpreses que encara no s’han donat a conèixer.

El gran repte serà, sens dubte, igualar o superar el rècord de gairebé 5.200 socis establert la passada temporada. Caldrà veure les condicions econòmiques i promocions que farà el club per atraure l’aficionat. La temporada anterior es va treballar de manera conjunta amb clubs, entitats i institucions de la ciutat.

Decisions: a l’espera

Mentrestant, a les oficines de la Nova Creu Alta es continua treballant per prendre decisions. La primera és saber si acaba venint un nou director esportiu o es manté la fórmula actual amb el secretari tècnic, Miguel de Hita, i el suport del director general, Bruno Batlle. S’han fet entrevistes, gairebé un càsting, amb diversos candidats i ara veurem si algú encaixa amb el perfil desitjat. Es mantenen obertes les dues opcions. Això condicionarà la banqueta, encara que Miguel de Hita, en declaracions al Diari de Sabadell, va assegurar que es faria una proposta a Pedro Munitis perquè “s’ho ha guanyat”.

A partir d’aquí serà el moment de confeccionar la plantilla 22/23. Ara per ara, només s’han fet contactes amb jugadors amb contracte, sense contracte i alguns que podrien interessar per fer arribar la postura del club. Això sí, en cap cas s’ha pogut concretar l’oferta econòmica perquè encara es desconeix el pressupost esportiu per a la pròxima temporada.

Oberts a rebre suggeriments

Una vegada acabada la primera temporada de la Primera RFEF amb el play-off, han plogut les crítiques contra la Federació Espanyola de futbol. Són moltes les veus que reclamen canvis urgents de cara a la temporada 22/23 que afectarien la distribució de grups -s’ha obert el període de travesses i tota mena de divisions del mapa- i sobretot el format de play-off.

La Federació ha obert un temps de “reflexió” i fins al dia 17 acceptarà possibles suggeriments dels clubs per intentar millorar la competició. Encara que es va adjudicar la seu de Galícia els play-offs de tres anys, “tot es pot revisar i analitzar” segons fons federatius. Abans del 30 de juny haurien de quedar decidits els dos grups. Les opcions de nord/sud i també est/oest s’imposen per ara a l’actual distribució.

Publicitat
Comentaris
To Top