Ciutat

FOTOS: Traslladen els primers pacients a l’edifici Ripoll, el nou equipament del Taulí

L’hospital Taulí ha posat en marxa l’edifici Ripoll aquest dimarts amb el trasllat dels primers pacients. En concret, s’han començat a utilitzar alguns llits de la primera planta, amb pacients semicrítics provinents del Frontal Gran Via i de la unitat de curta estada.

Un dels primers pacients ingressats a l’edifici Ripoll del Taulí / VICTÒRIA ROVIRA

El nou edifici està situat darrere de Santa Fe, a tocar del talús del riu que li dona nom. Té tres plantes amb 32 llits cadascuna, 96 en total, i s’ha començat a omplir per la primera, de semicrítics. Al llarg d’aquesta setmana es preveu que entrin els primers pacients a la segona, d’hospitalització quirúrgica; i a la tercera, pediàtrica.

De moment la previsió és que els pacients que es traslladin a l’edifici Ripoll permetin alliberar llits de les plantes 2 i 4 del Taulí nou, ja que es tancaran durant l’estiu per obres de millora en accessibilitat (se substituiran banyeres per plats de dutxa).

Oficialment, l’edifici Ripoll el van inaugurar el passat 31 de maig el president de la Generalitat, Pere Aragonès, el conseller de Salut, Josep Maria Argimon, l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, i el director de l’hospital, Joan Martí. Aleshores la construcció estava feta i calia acabar d’equipar les instal·lacions, cosa que s’ha fet aquests darrers dies.

Detall d’un dels primers pacients hospitalitzats a l’edifici Ripoll del Taulí / VICTÒRIA ROVIRA

A la primera planta de l’edifici Ripoll del Taulí, de Semicrítics, els professionals tenen els pacients al seu davant / VICTÒRIA ROVIRA

Infermeres de l’edifici Ripoll del Taulí / VICTÒRIA ROVIRA

Un professional trasllada una pacient al nou edifici del Taulí / VICTÒRIA ROVIRA

Comentaris
To Top