Publicitat
ESPORTS

La RFEF recupera les eliminatòries a doble partit al play-off

sabadell-algesires
Les aficions tornaran a ser protagonistes en els partits de play-off / Ll. Franco

No ha calgut esperar a divendres, termini que va donar la Federació Espanyola per transmetre els seus suggeriments i propostes per la nova temporada. En una circular oficial, l’ens federatiu, després de la reunió de la Comissió de Segona B-2RFEF celebrada aquest dijous a Las Rozas, comunica el retorn al format de play-off a doble partit, amb eliminatòries d’anada i tornada, a partir de la temporada 2022/23. Un criteri que s’aplicaria també a Segona i Tercera RFEF.

“Després del període de reflexió i consultes obertes amb les federacions territorials i els clubs, es proposa tornar al format tradicional”, diu la nota, i recorda que “la fase final amb seu única es va aplicar en un escenari excepcional per la pandèmia, amb l’objectiu de garantir la finalització de les competicions”.

Aquest canvi de criteri ha estat rebut amb satisfacció per la majoria de clubs, inclòs el Centre d’Esports Sabadell. De fet, era una de les propostes que volia presentar el club arlequinat. La segona gran incògnita se centra en la confecció dels dos grups, amb diverses possibilitats que també han provocat molta controvèrsia. S’espera que durant la pròxima setmana es pugui tenir una proposta de la Federació Espanyola que s’hauria de consensuar amb les federacions autonòmiques.

Publicitat
Comentaris
To Top