Publicitat
ESPORTS

El Sabadell ‘esquiva’ Andalusia i s’enfrontarà amb equips del País Basc, La Rioja i Navarra

Emilio Bernad, en una imatge d'arxiu / Ll. Franco

El Centre d’Esports Sabadell ja coneix quins seran els rivals de la Primera RFEF durant la temporada 2022-2023. Després de les diverses queixes de diversos clubs, l’ens federatiu ha decidit dividir els 40 equips en dos grups, est i oest, per tal d’intentar satisfer el col·lectiu. Per un únic vot de diferència aquesta és la composició i els 19 rivals del conjunt arlequinat:

Barcelona At., UE Cornellà, Nàstic, At. Balears, Castelló, Alcoià, La Nucia, EldenseIntercity d’Alacant, Real Múrcia, Bilbao Ath, R. Societat B, Amorebieta, Real Unión Irun, Osasuna PromesasUD Logronyès, SD Logronyès, Calahorra i Numància.

Respecte a la temporada passada, els arlequinats ‘esquiven’ els equips andalusos – Algesires, B. Linense, Linares, San Fernando – el Ceuta i al Reial Madrid Castella per exemple.

Publicitat
Comentaris
To Top