MONTCADA

Pànic a Rodalies: un home armat amb un ganivet fereix al cap un policia

El pànic es va estendre en un comboi de la línia R2 de Rodalies, a l’altura de Montcada i Reixac, dilluns 20 de juny cap a les 16 h. Un home, de 40 anys, armat amb un ganivet, en estat agressiu, es va posar a amenaçar els passatgers, que van començar a fugir cap a la capçalera del tren.

detingut policia montcada reixac

Al fons de la imatge, la Policia Local de Montcada redueix l’home / CEDIDA

Davant la situació, el maquinista va alertar la policia i va aturar el tren, a l’altura del barri de la Ribera. Alguns passatgers van obrir les portes, van baixar a les vies i van saltar les tanques de seguretat per escapar de l’home.

Amb el tren aturat, patrulles de la Policia Local de Montcada i Reixac van reduir l’home, que va oposar resistència. Durant la detenció, dos agents van resultar ferits. Un d’ells, amb una ferida d’arma blanca al cap. El cos de policia ha informat que tots dos evolucionen favorablement.

En els instants de pànic, una dona va trencar-se el turmell quan baixava del tren. El detingut té antecedents penals.

Publicitat
Comentaris
To Top