Publicitat
Oci i cultura

El film sabadellenc ‘L’últim salt’ s’estrena el 12 de juliol a Elx

últim salt pel·licula

La pel·lícula dirigida per Nando Caballero es projecta en un festival de cinema independent

Rodada íntegrament a Sabadell, la pel·lícula dirigida per Nando Caballero L’últim salt s’estrenarà a la 45a edició del festival de cinema independent d’Elx, el 12 de juliol.

Es tracta “d’un drama en clau LGTBI”, que tracta sobre una fotògrafa que vol canviar de vida, tot deixant la feina i marxant a viure fora, segons explicava el director en declaracions a Diari de Sabadell. Hi trobarem escenaris de la ciutat molt coneguts, com l’estació d’autobusos del Centre, una part del Mercat Central, els bars Balboa o The Wild Geese, Belles Arts i Espai Records.

La pel·lícula està protagonitzada per la sabadellenca Ana Marin. Ens farà reflexionar sobre els canvis i la manera d’afrontar els vaivens de la vida. El film, a més, projecta una especial atenció a la importància de la sinceritat en les parelles.

Publicitat
Comentaris
To Top