ESPORTS

Emotiu homenatge del futbet de Sabadell a Ramón ‘Gallego’

Homenatge Ramón Gallego
Tot el grup de participants en l'homenatge / Lluís Franco

La pista del Col·legi Salesians va ser l’escenari d’un emotiu homenatge pòstum a Ramón Fernández, ‘Gallego’, un referent del futbet sabadellenc i també en l’àmbit del comerç al barri de Sol i Padrís per la seva gran implicació que va morir fa uns mesos. Exjugadors que van formar en els equips més representatius del barri i amb vinculació del ‘Gallego’ van disputar un torneig per recordar la seva figura i donar el màxim suport als seus familiars, en especial la vídua Julita i els fills, Olga i David.

Va ser una jornada de retrobaments, alguns realment sorprenents. Fins i tot van assistir exjugadors que ara viuen fora de la ciutat, com és el cas del conegut Rivelino, formant part de l’històric Bar Dos Hermanas, juntament amb Quimet Figueras, Pep Font, Peris o l’actual president del Mercantil, Jordi Grané, per citar uns noms. Del Cartujos, Pep Olalla o Jaume Pujol; de la UD Sant Oleguer, José Luis Santamaria i Jesús Carpio; del Bar l’Esclop, segurament el més mític perquè dóna nom al bar que ell va muntar al barri, vam veure els històrics Abel Costales, Lolo Corral, Vicenç Puig, Jordi Gallemí o Jordi Tella entre altres. Tots lluïen una samarreta commemorativa amb un significatiu Va per tu, Ramón.

Emotiu

Els resultats eren el menys important. Es van disputar partits de 20 minuts, tots contra tots, per recordar vells temps i, sobretot, recordar la figura d’un home entregat i que va fer moltíssim pel futbet – conegut de manera popular a Sabadell pel ‘fulbito‘- i també el barri de Sol i Padrís. Un recull de fotografies i trofeus acompanyaven la seva figura en una zona del centre. El lliurament d’una placa i un ram de flors a la família va posar punt final a un acte força emotiu que va coordinar, a la perfecció un altre exjugador com Enric Peidro, l’ànima de l’organització.

GALERIA DE FOTOS

Homenatge Ramón Gallego

/ Ll. Franco

Homenatge Ramón Gallego

/ Ll.Franco

Homenatge Ramón Gallego

/ Ll. Franco

Homenatge Ramón Gallego

/ Ll. Franco

Comentaris
To Top