Vallès

Primeres cues a l’AP-7 en l’operació sortida de Sant Joan, que ja suma 40 quilòmetres de congestió

Un accident a Castellbisbal causa sis quilòmetres de retencions a l’A-2 cap a Lleida

Cues a la C-58, en una imatge d'arxiu / ACN

Les autovies i autopistes de l’entorn de Barcelona registren a les 14 h les primeres cues de l’operació sortida del pont llarg de Sant Joan. Oficialment, l’operació comença a les 15 h, però ja hi ha trànsit molt intens i fins i tot retencions a l’AP-7 al Vallès i Baix Llobregat, entre Granollers i Martorell.

En concret, hi ha uns vint quilòmetres de retencions a Granollers cap a Girona, vuit quilòmetres al Papiol cap a Tarragona i dotze més a Castellví de Rosanes, també cap a Tarragona. A l’A-2 un accident provoca sis quilòmetres de cues a Castellbisbal en sentit Lleida per un carril tallat. També les dues rondes de Barcelona registren circulació intensa, sobretot en sentit Besòs.

Publicitat
Comentaris
To Top