Publicitat
EDITORIAL

Sant Joan i la Covid

Acabem de celebrar la revetlla de Sant Joan sense restriccions, a l’aire lliure i sense mascareta. Això ha estat una bona notícia, malgrat haver de lamentar un cop més l’incivisme. Policia Municipal, Mossos, Bombers i ADF van haver de treballar de valent durant la nit, però sobretot en incidències menors, malgrat que certes afectacions particulars puguin ser destacables, com els dos cotxes cremats.

L’any passat, després de Sant Joan va començar la sisena onada de la pandèmia i, enguany, realment hem assistit a la celebració en un moment en què els casos tornen a pujar lleugerament per l’increment de l’activitat social i, també, de la transmissibilitat de les variants actuals. Confiem que no es produeixi un increment de casos que, encara que siguin lleus, tensi de nou el sistema sanitari.

Comentaris
To Top