Publicitat
Ciutat

FOTOS: Ganes de festa als Merinals- Can Gambús

fm merinals
Festa de l'escuma a la plaça de l'Amor / Victor Castillo

Un centenar de persones s’han reunit aquest matí a la plaça de l’Amor per celebrar la festa major dels Merinals – Can Gambús. Durant la jornada s’ha celebrat una festa holi musical, continuada amb una festa de l’escuma que ha encantat als presents. “Portàvem anys sense festa major, ha costat fer-la, però la gent ha participat molt”, ha explicat el president de l’Associació de Veïns, Rafael Mata. Com a novetat d’enguany el barri ha incorporat la discoteca nocturna amb festa d’escuma: “Ha funcionat molt bé i repetirem, també destaquem el show audiovisual de la festa remember”, ha afegit Mata.

La festa major, però, va començar ahir divendres amb un pregó molt reivindicatiu. L’honor el va tenir Antonio Martos, nascut al barri i germà de l’antifranquista Cipriano Martos, torturat i assassinat pel règim durant la dictadura. Antonio també va ser considerat millor esportista de Sabadell l’any 1971 i va ser participant del Tour i el Giro.

” La festa del Holi ha estat un èxit, hem venut moltes bossetes”, Anna

fm merinals

” Que hagi tornat la festa al barri està molt bé, sobretot pels més petits”, Martí

fm merinas

” La festa ha estat molt guai, sobretot el holi i l’escuma”, Mahamadou i Ruben

fm merinals

Fotos

fm merinals

/ Victor Castillo

fm merinals

/ Victor Castillo

fm merinals

/ Victor Castillo

fm merinals

/ Victor Castillo

Publicitat
Comentaris
To Top