Diners

Reconeixen la tasca de Miquel Martí Carceller al capdavant de Moventia

La trobada va comptar amb la presència de representats polítics i empresarials, així com familiars de l’homenatjat

El fill de l’homenatjat i president de Moventia, Miquel Martí Escursell, rep un obsequi commemoratiu per part de l’alcaldessa Farrés / D.S.

L’Ajuntament de Sabadell va reconèixer ahir a la tarda la tasca que va portar a terme l’empresari sabadellenc Miquel Martí Carceller en el desenvolupament de l’empresa Moventia, creada pel seu pare, Miquel Martí Adell, el 1923. L’acte de reconeixement va tenir lloc al Saló de Plens del consistori a petició dels agents econòmics de la ciutat i va coincidir amb el Dia Nacional de l’Empresa, recentment acordat al Parlament de Catalunya.

La trobada va comptar amb la presència de l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, membres del consistori, representants dels agents econòmics (entitats empresarials i sindicats) i familiars de Miquel Martí. De fet, un d’ells, Miquel Martí Escursell, president de Moventia i fill de l’homenatjat, va recollir el reconeixement en nom de la família.

“Estem molt contents de rebre aquesta distinció, ja que és fruit de l’esforç i dedicació de les generacions que hem passat per l’empresa”, va dir. A més, va assegurar que Moventia mantindrà sempre el seu vincle amb Sabadell. “Ens sentim plenament sabadellencs i ens omple d’orgull passejar el nom de la nostra ciutat per tot arreu”, va afegir el president de Moventia.

Comentaris
To Top