Ciutat

La T-Mobilitat arriba als FGC de Sabadell

t-mobilitat
La T-Mobilitat, en una imatge d'arxiu / CEDIDA

La T-Mobilitat, en marxa a les estacions d’FGC de Sabadell. Des de dilluns, el nou suport està disponible fins a Sabadell Parc del Nord, i tota la línia Barcelona-Vallès. A la T-Mobilitat, estan inclosos la T-Casual, la T-usual, la T-jove, la T-usual i la T-jove i la T-familiar. La targeta permet disposar en un suport únic i permanent els títols de transport de l’ATM de Barcelona. El suport pot ser físic (targeta) o virtual (telèfon mòbil). Per poder carregar el títol al suport i accedir a la xarxa de transport cal donar-se d’alta.

L’ATM precisa, però, que els viatgers que utilitzin la T-Mobilitat a Sabadell (corones metropolitanes 2 i 3) hauran de moure’s exclusivament en FGC. En canvi, els qui hagin de fer transbordament cap a un altre mitjà de transport que no tingui en marxa aquesta tecnologia encara hauran d’utilitzar els títols magnètics.

Els títols T-mobilitat estan disponibles a les màquines d’autovenda i els agents d’estació d’FGC poden realitzar les gestions de manera immediata. Com a principal novetat, a la nova app FGC T-mobilitat, que estarà disponible properament, els usuaris també es podran donar d’alta, així com comprar, recarregar o canviar els títols, tant al suport físic com al virtual.

D’altra banda, amb el desplegament de la T-mobilitat, FGC inaugurarà un nou Centre d’Atenció al Client al vestíbuls de l’estació Sabadell Plaça Major i Terrassa Rambla, que s’afegiran als que hi ha a Barcelona (Plaça de Catalunya i Plaça d’Espanya).

Comentaris
To Top