Oci i cultura

La Banda de Música de Sabadell viatja musicalment des del Casal Pere Quart

Bernat Castillejo dirigeix la Banda de Música de Sabadell

La formació aterrarà al Festival Internacional de Música amb un repertori animat i alegre

Bernat Castillejo dirigeix la Banda de Música de Sabadell / VICTÒRIA ROVIRA

La Banda de Música de Sabadell aterrarà al Festival Internacional de Música, organitzat per les Joventuts Musicals, amb un repertori animat i alegre, el 29 de juny a les 20h al Casal Pere Quart. S’hi podrà gaudir de polques, danses, pasdobles i, entre altres, grans èxits de la música americana del segle XX.

En el concert es combinarà música catalana amb música d’arreu, sota la direcció de Bernat Castillejo.

El repertori estarà format per El baró gitano, obertura Johann Strauss; The merry brothers, polca Jean Gennin, Montse Munill i Eben-ezer Marín, flautins solistes; Danses armènies, d’Alfred Reed; el pasodoble de Manuel Oltra; L’emigrant, d’Amadeu Vives; l’Homenatge, un pasdoble de Jordi León; els Grans èxits d’Irving Berlin; Caravan Juan Tizol, de Duke Ellington; i Glenn meets Wolfgang, de Jeff Penders.

Comentaris
To Top