Publicitat
Ciutat

Ja es poden consultar les notes de la Selectivitat 2022

Estudiants després de fer les PAU a Sabadell el 2022 / VICTÒRIA ROVIRA

Els prop de 40.000 estudiants que es van presentar als exàmens de Selectivitat per accedir a la Universitat a mitjan juny ja poden consultar les notes. El Departament de Recerca i Universitats les ha publicat aquesta setmana al ‘Portal d’accés a la universitat‘.

Els aspirants han d’accedir al portal amb les dades personals i la contrasenya i podran saber la nota que els ha quedat. L’any passat prop del 97% de l’alumnat que es va presentar als exàmens els va superar. Les notes de tall, les que marquen la porta d’entrada a la carrera seleccionada, es publicaran a mitjan juliol.

‘Nada’ i bones sensacions en el primer examen de la Selectivitat 2022

Publicitat
Comentaris
To Top