Publicitat
Oci i cultura

Víctor Colomer guanya el Premi de Prosa d’El Perelló

Victor Colomer

Ha estat guardonat pel conte ‘Les aventures de Siphon’

Víctor Colomer està agafant el gust a la narrativa. Després de 35 anys al Diari de Sabadell, 32 dels quals com a autor de la secció d’entrevistes Cara a Cara, ha fet el salt al camp de la ficció. I amb galons. L’any 2020 s’enduia el 28è Premi de Narrativa de l’Ametlla de Mar amb Contes tristos del procés, que va ser publicat per Pagès Editors. Ara ha tornat a ser distingit, en aquesta ocasió amb el 39è Premi de Prosa d’El Perelló, pel conte Les aventures de Siphon.

Es tracta d’un realt curt en el camp de la ficció metaliterària. Colomer reconeix que es va inspirar en un dels contes de Julio Cortázar, Continuidad de los parques. “Necessito fantasia, un punt d’irrealitat suggerent. Consumir-la i crear-la. Qualsevol cosa que no en tingui m’avorreix”, apunta l’escriptor.

Amb aquest guardó, ja en són nou els que col·lecciona el sabadellenc, que participa a premis literaris d’arreu de Catalunya. Majoritàriament, presentant contes.

Publicitat
Comentaris
To Top