Ciutat

Sabadell defensarà els drets LGTBI en una manifestació el 3 de juliol

Manifestació de l'Orgull a Sabadell / D.S.

L’espai de Ca l’Enredus, d’Actuavallès, juntament amb la vocalia de Gènere de la FAVS convoquen una manifestació de l’Orgull LGTBI aquest diumenge, 3 de juliol, a Sabadell.

Aquesta vegada es fa un recorregut diferent, que sortirà a les 11.30 h des de la plaça del Pi (Ca n’Oriac) i anirà fins a la plaça de Lisboa (Can Llong), amb l’objectiu d’incloure tots els barris en les diferents manifestacions anuals. Durant el recorregut es comptarà amb la participació de les diferents batucades de la ciutat. Es tracta d’un recorregut que passarà per l’avinguda de Matadepera i les rondes de la Roureda i d’Europa.

Les entitats que convoquen la manifestació donen suport al manifest unitari ‘Som els colors de les lluites‘ que reivindica un alliberament LGTB que no s’oblidi de les persones migrades i racialitzades. També reclama drets laborals per a tota la classe treballadora, garantir el dret a l’habitatge i a la salut i desplegar la Renda Bàsica Universal.

“Un alliberament que acabi amb les fronteres”, explica el manifest, que dona suport a la ILP Regularització del moviment estatal regularització ja de les persones migrants; reclama la derogació de la llei d’estrangeria; s’exigeix el tancament dels CIE i ser un país d’acollida de les persones que fugen de països LGTBI-fòbics, entre altres mesures.

Comentaris
To Top