Publicitat
Ciutat

Salut destina 1,3 milions d’euros per ampliar el CAP Concòrdia de Sabadell

El CAP Concòrdia / ÓSCAR ROJAS
El CAP Concòrdia / ÓSCAR ROJAS

El Departament de Salut ampliarà el CAP Concòrdia amb una inversió d’1,3 milions d’euros. Els diners formen part d’un paquet de 449 milions d’euros destinats a millorar l’Atenció Primària que ha presentat aquest divendres el conseller de Salut, Josep Maria Argimon, en roda de premsa.

La inversió de Salut es farà al llarg dels pròxims tres anys -fins al 2024- i a Sabadell es complementa amb la construcció del CAP Can Llong, encara en obres i pressupostat en 2,57 milions d’euros.

El CAP Concòrdia juga un paper clau per Salut a la zona nord de la ciutat. És el centre que aglutina l’atenció pediàtrica d’aquest barri, de la Creu Alta i del CAP Nord.

Altres inversions vallesanes

Al conjunt del Vallès, Salut invertirà uns 20 milions d’euros. Serviran per construir un nou CAP a Can Roca de Terrassa, per valor de 6,5 milions d’euros, i a la cocapital vallesana es millorarà l’eficiència energètica del CAP Terrassa Sud (1,29 milions d’euros).  La millora energètica del CAP Sant Quirze costarà uns 2,36 milions d’euros i ampliar el de Rubí, 3,9 milions d’euros. Les obres també arribaran a Caldes de Montbui, que veurà ampliat el seu CAP (1,65 milions d’euros) i pel mateix motiu a Castellbisbal (2,8 milions d’euros). L’adaptació d’una planta del CAP de Sant Cugat perque sigui CUAP costarà uns 650.000 euros, i la construcci´del consultori de Viladecavalls, prop de 200.000 euros.

Publicitat
Comentaris
To Top