Vallès

“Com el Vallès no hi ha res”: t’emocionarà el vídeo sobre la comarca

valles occidental video

El Consell Comarcal del Vallès Occidental ha estrenat un espot de promoció turística ple de llocs emblemàtics

El Consell Comarcal del Vallès Occidental ha estrenat aquest dijous un vídeo de promoció turística de la comarca. Sota el títol, “Ho tens aquí”, la institució pretén animar a viure les millors històries “a prop de casa”. De fet, hi apareixen llocs tan emblemàtics com el Centre de Sabadell, la Masia Freixa, el MNACTEC, el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt, el Monestir de Sant Cugat o el Mercantic, entre altres.

Amb aquesta producció el Consell Comarcal del Vallès Occidental pretén fer reflexionar sobre l’entorn i el patrimoni vallesà. De fet, el vídeo de la campanya d’estiu del Vallès Occidental proposa enguany un viatge en el temps. Explica la història d’una dona, des de nena fins a àvia, on pot gaudir de tot el que ofereix el Vallès Occidental en les diferents etapes de la seva vida.

El president del Consell Comarcal, Ignasi Giménez, ha recordat que “vivim a una comarca diversa i de vegades desconeguda, amb molts atractius turístics encara per descobrir i compartir”. Giménez ha afegit que “aquest estiu hem volgut reforçar el sentiment de pertinença de la comarca i visibilitzar tot el que tenim a través de la vida d’una dona que representa totes les dones del Vallès Occidental”. La cançó ha estat composta expressament per a l’ocasió pel compositor vallesà Mateu Peremiquel i està interpretada per la cantant Mar Puig, de la mà de la productora d’Ullastrell, We Color Music. Hi han participat de forma voluntària més de 55 persones i la Coral Ohana.

Comentaris
To Top