ESPORTS

Emotiu homenatge d’Amics del Pou al carismàtic Miguel Garcia

Miguel Garcia, Amics del Pou
Miguel Garcia va rebre un merescut homenatge / CEDIDA

Reconeixement. La història de l’Amics del Pou no es podria explicar sense Miguel Garcia. Ell va ser, l’any 1981, juntament amb el president Teodoro Robles i altres enamorats del futbol sala, els fundadors del club d’Els Merinals. Tot va començar en unes trobades a la Masia que ara acull el Grup d’Esplai l’Esquitx. Doncs ara, la mateixa Masia es va convertir en l’escenari d’un merescut homenatge a Miguel Garcia.

Exjugadors de diferents èpoques del club sabadellenc -fins i tot va venir el carismàtic Suso des de Canàries-, directius, companys, amics i representants del futbol sala sabadellenc van voler participar (un centenar de persones) en un emotiu acte que va comptar també amb presència institucional, destacant l’alcaldessa Marta Farrés i la regidora d’Esports, Laura Reyes, que van lliurar una placa commemorativa a l’homenatjat.

Miguel Garcia ocupava el càrrec de vicepresident d’Amics del Pou, però era quelcom més: l’home que exercia d’enllaç amb els mitjans, el delegat que sabia tranquil·litzar els ànims en moments de nervis i, sobretot, la persona disposada a ajudar a tothom. El president Teodoro Robles gairebé no va poder parlar per l’emoció en el seu discurs: “S’ho mereix tot, és una gran persona. És l’Amics del Pou”, va dir. Miguel i la seva família es va mostrar molt agraït pel suport en un moment difícil.

Nova etapa

D’altra banda, Teodoro Robles va avançar el projecte que tindrà el club la pròxima temporada. Després dels problemes de l’any passat amb el trencament amb Escorial i la fusió exprés amb el Sant Quirze per acabar la temporada a Segona B, ara s’inicia una nova etapa. És com una refundació. El club es dirà Marina-Pou i el sènior començarà a competir des de sota, la Tercera Catalana. La idea és crear una estructura amb equips de base a diferents categories i s’està treballant en la captació de joves jugadors. “Volem continuar treballant pel barri i l’objectiu és potenciar el futbol sala amb un nou projecte”, va dir Robles.

Comentaris
To Top