Oci i cultura

FOTOS: Marina Rossell captiva el Fresc Festival de Sabadell

Marina Rossell i els Jardinets de la Caixa, una combinació profundament captivadora que no va fallar en la cinquena edició del Fresc Festival, dilluns al vespre. El petit amfiteatre va quedar ple per gaudir de la presentació del seu darrer disc, 300 crits.

El públic va poder gaudir del repertori de la reconeguda artista catalana, que oscil·la des de les commovedores No em penedeixo de res (Je ne regrette rien, d’Edith Piaf) o Sota el cel de París (Sous le ciel de Paris, de Léo Ferrer) fins als íntims i gairebé confessionals Guardo el dubte o Morir d’un llamp. Aquest disc, el seu vin-i-cinquè, expressa crits de goig, de desesperança, crits interminables que, a vegades, travessen la naturalesa.

Marina Rossell Fresc Festival

/ LLUÍS FRANCO

Marina Rossell Fresc Festival

/ LLUÍS FRANCO

Marina Rossell Fresc Festival

/ LLUÍS FRANCO

Marina Rossell Fresc Festival

/ LLUÍS FRANCO

Marina Rossell Fresc Festival

/ LLUÍS FRANCO

Marina Rossell Fresc Festival

/ LLUÍS FRANCO

Publicitat
Comentaris
To Top